HKT® - fysisk behandling

Gör dig friskare – aktiverar kroppens immunförsvar, tar bort det som stör mest och får kroppen att kommunicera rätt.

Så fungerar behandlingen

Skador och sjukdomar uppstår när kroppen saknar den näring, energi, styrka eller kunskap som behövs för att hantera det den utsätts för. HKT® behandlingarna har utvecklats för att laga den svagaste länken i kroppen. Med hjälp av behandlingen läses kroppens nervsystem av för att se hur den reagerar. Först då blir det möjligt för kroppen att hitta vad som stör eller belastar den mest. Därefter väcks den upp för att stärka immunförsvaret så att kroppen själv kan lösa problemet och ta bort det som stör.

Resultat

Kunder som har behandlats har fått hjälp att bli piggare, må bättre, prestera bättre under träning och tävling samt i vardagen. Värk, magbesvär och sjukdomar har försvunnit liksom rörelse och styrka har kommit tillbaka till kroppen.

HKT® - Holografisk Kinesiologi

HKT® står för Holographic Kinesiology Treatment, Holografisk Kinesiologi Behandling.

Kroppen är som ett hologram där all information finns, det gäller bara att få kroppen att hitta informationen och använda det den kan korrekt. Det enklaste sättet att göra detta på är att arbeta med kroppens nervsystem. Varje människa är unik och därför kan samma problem ha olika lösningar. Genom att behandlingen väcker upp kroppens naturliga förmåga att hantera allt och ge kroppen den näring och energi som behövs hjälper vi våra kunder med att lyckas med det de vill uppnå.

Hur kan det fungera?

Kroppen är komplex och våra celler, organ och processer arbetar tillsammans för vårt bästa. Vill vi bli friskare eller prestera bättre behöver internmiljön förbättras. Genom att läsa av kroppens nervsystem är det möjligt att identifiera det som stör kroppen mest och även få reda på vad som hjälper kroppen att kommunicera och visa vad som behövs för att stärka immunförsvaret.


Har kroppen inte perfekt näringsstatus lagras mikrober i kroppen, vilket sänker prestationsförmågan, på sikt kan det leda till sjukdom. HKT® behandlingar är utvecklade för att vända detta förlopp.


För att optimera hälsan behövs exakt anpassad näring med hög biotillgänglighet. Vi använder oss av FRIWAYs livstillskott®.
Under en behandling som tar 1-2h hjälper vi kroppen att hitta vad som är viktigast att arbeta med; ofta virus, bakterie, parasit, kemikalier, toxisk metall som stör kroppen. 

HKT® behandlingar och FOR HUMAN HEALTH-livsstilen har hjälpt kunder att bli av med allergier, värk, migrän, skador, förkylningar, magbesvär, hudproblem och så kallade kroniska sjukdomar som astma, MS, chrons, ulcerös kolit och flera autoimmuna sjukdomar. När kroppen får rätt näringsstatus och vet hur den skall arbeta kan allt bli möjligt!

I de behandlingsmetoder Kilmaninstitutet har utvecklat blandas medicin, nutrition och olika alternativmedicinska metoder. Därför utlovar eller garanterar aldrig några resultat av behandlingarna, vilket vi inte heller får göra enligt lag. Däremot har metoderna utvecklats för att kunna erbjuda våra kunder det som vi sett fungerar bäst, för att bygga upp kroppens immunförsvar på naturlig väg och få ett bestående resultat.

Vi arbetar dagligen med att hjälpa våra kunder att öka kroppens förståelse för hur den skall kommunicera och arbeta som bäst.