Forma Ditt Liv AB

"Tänk dig Forma Ditt Liv AB som en verkstad där du som person bara kan komma in och serva dig hos oss. Du kan köra själv, men servar du dig hos oss så hjälper vi dig att vinna ditt eget race."

Vi arbetar utifrån For Human Health - konceptet när vi hjälper våra kunder att uppnå en hållbar livsstil, att bli friskare och förverkliga sina drömmar. Vi förändrar våra kunders sätt att se på hälsa och energi.

Här på Solhemsgatan hjälper vi våra kunder och dig att göra din resa möjlig till ett friskare liv. Med vår hjälp kommer din kropp att få det stöd den behöver för att självläka, lösa upp det som orsakar ditt/dina problem. Vägen till ett friskare liv börjar hos oss på Forma Ditt Liv AB. Vi lever som vi lär och vi gillar att inspirera människor till att nå sina mål, optimera sin idrottsprestation, få en bättre hälsa och en vinnande livsstil.

Vi är certifierade specialister inom HKT Holografisk Kinesiologi® fysisk behandling och TUNING® mental personlig utveckling. Vi arbetar med just Dig som vill uppnå friskhet, vara skadefri och ha energi som räcker hela dagen.

För lite mer än 6 år sedan träffade vi Ulf Kilman och kom då för första gången i kontakt med HKT Holografisk Kinesiologi® som blev embryot till det som idag är vårt familjeföretag Forma Ditt Liv Strandemo AB. Vi förstod tidigt att Ulfs metod var ett effektivt sätt att hjälpa människor till en hållbar och vinande livsstil. Vi är otroligt stolta att vi kan göra skillnad för de som väljer att behandla sig hos oss.

Anette Strandemo

Utbildad på Kilmaninstitutet:

  • Certifierad specialist inom HKT Holografisk Kinesiologi® av Ulf Kilman
  • Certifierad specialist inom TUNING® av Charlotte Kilman

Jag är en engagerande och sprudlande glad person som älskar mötet med andra människor. Jag lever som jag lär och inspirerar på så sätt också andra till att ändra sina vanor så att de mår bättre och då får en mer hållbar och vinnande livsstil. Jag är bra på att ta hand om människor, få dem att engagera sig och börja agera. Min passion är i mötet med andra människor där dialogen oftast leder till att jag peppar och inspirerar min omgivning.

Idag har jag energi som räcker hela dagen till att göra det jag mest av allt önskar att få andra att inse att allt är möjligt. Jag har massor av drömmar och mål som jag kommer att förverkliga!

Kundrecension

"...I was ASTONISHED with the results.., after just one session i felt like a new person. It was a feeling money couldn't buy.. INCREDIBLE...!"

Bakgrund

Jag är född i Luleå och uppvuxen i Ludvika, Dalarna.

Jag är utbildad och legitimerad Audionom och har arbetat i drygt 20 år på olika hörselkliniker runt om i Sverige. Under några år av min tid på Oticon Sverige, William Demand Holding, arbetade jag som marknadsförare.

Jag har testat och utövat många idrotter, men den sport som jag fastnat för är golf som jag tränar samt tävlar i. För att snabbare utvecklas och få bättre resultat insåg jag att jag behövde blir rörligare, få bättre balans och träna upp min koordination samt utveckla min fysiska styrka och mentala förmåga.

Det var inte förrän jag träffade Ulf Kilman, Kilmaninstitutet som jag fick insikt om hur jag skulle få min kropp i balans. Det visade sig vara mycket mer inriktat mot fysiska behandlingar, kost/näringskemi och personlig mental utveckling på ett holistiskt sätt som passade mig. Ulf är idag min lärare och mentor och jag använder idag precis som han HKT Holografisk Kinesiolog® för att behandla mina kunder.

Det blev början på en ny livsstil där hälsa och träning fick en ny innebörd. Varje dag ställer jag mig frågan hur bra kan jag bli?- det är en härligt oslagbar känsla.

Kontakta gärna oss för att boka behandling eller om du vill komma på konsultation.

Jonas Strandemo

Utbildad på Kilmaninstitutet:

  • Certifierad specialist inom HKT Holografisk Kinesiologi® av Ulf Kilman
  • Certifierad specialist inom TUNING® av Charlotte Kilman

Jag ser mig själv som en lugn, stabil och positiv person som står med fötterna på jorden. Jag delar gärna med mig av mina egna erfarenheter inom hälsa, kost och träning. Folk kommer ofta till mig och ber om råd och jag hjälper gärna till så att andra också får möjligheten till en mer vinnande livsstil. Jag lever som jag lär, är idag mer närvarande och har mycket mer energi och orkar att göra det jag vill. Jag förverkligar just nu alla mina drömmar, stora som små vilket är en fantastisk känsla att få uppleva.

Bakgrund

Jag är född i Floby och uppvuxen i Arvika, Värmland. Utbildad civilingenjör.

Jag har alltid varit intresserad av idrott och haft som mål att ha en funktionell kropp som kan prestera på topp. Jag spelade bordtennis i över 20 år och var som bäst på klass I nivå. Idag är det golf som jag brinner för och vill utvecklas inom.

Efter många års hård träning och tävling på hög nivå hade min kropp blivit försurad och jag var stel och spänd i muskulaturen. Det livsstilen gjorde att jag senare fick svårt att utveckla min golfsving.

Det var inte förrän jag träffade min lärare och mentor Ulf Kilman, Kilmaninstitutet som den verkliga insikten kom om hur jag skulle få min kropp i balans. Det visade sig vara mycket mer inriktat mot fysiska behandlingar, kost/näringskemi och personlig mental utveckling på ett mer holistiskt sätt som tilltalade mig och kändes självklart.

"Varför inte bara fixa det..?"

Kroppen är självläkande och får den bara det stöd som den behöver i form av näring och rätt behandling så löser det mesta sig. Så varför inte bara fixa det? Det är efter den principen och livsstilen jag lever efter idag och det fungerar otroligt bra. Nu ser jag bara möjligheter och min största fråga som jag försöker ta reda på är: Hur bra kan jag bli?

Med den insikten var det ett självklart val för mig att utbilda mig till HKT Holografisk Kinesiolog® och använda kunskaperna genom att behandla mina klienter. Idag har jag möjligheten att hjälpa mina kunder att få en hållbar livsstil.

Kontakta oss och boka en behandling nu, så börjar vi din resa "att vinna ditt eget race"..!

Vi ser fram emot att träffa dig!